- importsource = "00219584-1984-05.txt"
- Artículo:
Use of pseudophase TLC in teaching laboratories
- Autor:
Daniel W. Armstrong
Khanh H. Bui
Regina M. Barry
- Página:
457
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
5
- Periodo:
mayo 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-05.txt
- Documento número 239958
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
A clamp to prevent breakage of separatory funnels
- Autor:
Guido A. Concha
- Página:
458
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
5
- Periodo:
mayo 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-05.txt
- Documento número 239959
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dependence of freezing temperature on purity
- Autor:
Edwin F. Meyer
- Página:
459
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
5
- Periodo:
mayo 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-05.txt
- Documento número 239960
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Resonance Raman spectroscopy of beta-carotene and lycopene, a physical chemistry experiment
- Autor:
L. C. Hoskins
- Página:
460
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
5
- Periodo:
mayo 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-05.txt
- Documento número 239961
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Penicillin hydrolysis, a kinetic study of a multistep, multiproduct reaction
- Autor:
Thomas A. McCarrick
Fred W. McLafferty
- Página:
463
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
5
- Periodo:
mayo 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-05.txt
- Documento número 239962
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo