- sec = "International"
- Artículo:
Should dairy be recommended as part of a healthy vegetarian diet? Point
- Autor:
Connie M Weaver
- Página:
1634S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 537305
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Should dairy be recommended as part of a healthy vegetarian diet? Counterpoint
- Autor:
Amy Joy Lanou
- Página:
1638S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 537306
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nuts and health outcomes: new epidemiologic evidence
- Autor:
Joan Sabaté
- Página:
1643S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 537307
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nuts and novel biomarkers of cardiovascular disease
- Autor:
Emilio Ros
- Página:
1649S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 537308
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Walnuts and fatty fish influence different serum lipid fractions in normal to mildly hyperlipidemic individuals: a randomized controlled study
- Autor:
Sujatha Rajaram
- Página:
1657S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 537309
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:31 a. m.
- Enlace directo