- sec = "International"
- Artículo:
Soybean ferritin: implications for iron status of vegetarians
- Autor:
Bo Lönnerdal
- Página:
1680S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 904121
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Serum 25-hydroxyvitamin D status of vegetarians, partial vegetarians, and nonvegetarians: the Adventist Health Study-2
- Autor:
Jacqueline Chan
- Página:
1686S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 904122
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Vitamin B-12 and homocysteine status among vegetarians: a global perspective
- Autor:
Ibrahim Elmadfa
- Página:
1693S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 904123
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Diet and the environment: does what you eat matter?
- Autor:
Harold J Marlow
- Página:
1699S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 904124
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Potential contributions of food consumption patterns to climate change
- Autor:
Annika Carlsson-Kanyama
- Página:
1704S
- Sección:
Supplement: Fifth International Congress on Vegetarian Nutrition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
89
- Número:
5(S)
- Periodo:
Mayo 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-05-Supl.txt
- Documento número 904125
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Enlace directo