1. vol = "101"
Se encontraron 1138 resultados.
Artículo:

Effect of mastication on lipid bioaccessibility of almonds in a randomized human study and its implications for digestion kinetics, metabolizable energy, and postprandial lipemia

Autor:

Myriam ML Grundy

Terri Grassby

Giuseppina Mandalari

Página:

25

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19967
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Palmitoleic acid is elevated in fatty liver disease and reflects hepatic lipogenesis

Autor:

Joseph J Lee

Jennifer E Lambert

Yelena Hovhannisyan

Página:

34

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19968
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Impact of a 6-wk olive oil supplementation in healthy adults on urinary proteomic biomarkers of coronary artery disease, chronic kidney disease, and diabetes (types 1 and 2): a randomized, parallel, controlled, double-blind study

Autor:

Sandra Silva

Maria R Bronze

Maria E Figueira

Página:

44

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19969
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Fiber supplementation influences phylogenetic structure and functional capacity of the human intestinal microbiome: follow-up of a randomized controlled trial

Autor:

Hannah D Holscher

J Gregory Caporaso

Seema Hooda

Página:

55

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19970
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Proton magnetic resonance spectroscopy reveals increased hepatic lipid content after a single high-fat meal with no additional modulation by added protein

Autor:

Lucas Lindeboom

Christine I Nabuurs

Matthijs KC Hesselink

Página:

65

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19971
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo