- importsource = "00219584-1985-05.txt"
- Artículo:
Bomb calorimetry: The energy content of pizza
- Autor:
Roland P. Stout
Faith E. Nettleton
Lynn M. Price
- Página:
438
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
62
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1985.
- ISSN:
00219584.
- SrcID:
00219584-1985-05.txt
- Documento número 240619
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Potassium in apricots-A nuclear chemistry experiment AU Jack C. Norman
- Página:
439
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
62
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1985.
- ISSN:
00219584.
- SrcID:
00219584-1985-05.txt
- Documento número 240620
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Estimating the one electron reduction potential for vanadium (V) by chemical techniques: An experiment for general chemistry
- Autor:
R. A. D. Wentworth
- Página:
440
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
62
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1985.
- ISSN:
00219584.
- SrcID:
00219584-1985-05.txt
- Documento número 240621
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Further observations on dye ligand affinity chromatography of serum albumin
- Autor:
Janice S. Barton
- Página:
441
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
62
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1985.
- ISSN:
00219584.
- SrcID:
00219584-1985-05.txt
- Documento número 240622
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Magnetic and spectral properties of an airstable d1 titanium complex
- Autor:
Miles Pickering
- Página:
442
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
62
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1985.
- ISSN:
00219584.
- SrcID:
00219584-1985-05.txt
- Documento número 240623
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:14 p. m.
- Enlace directo