1. vol = "104"
Se encontraron 941 resultados.
Artículo:

Long-term effects of a randomized, controlled, tailor-made weight-loss intervention in primary care on the health and lifestyle of overweight and obese women

Autor:

Bastiaan C de Vos

Jos Runhaar

Marienke van Middelkoop

Página:

33

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

1

Periodo:

julio 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-07.txt

  • Documento número 20450
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dietary intake and adipose tissue content of ?-linolenic acid and risk of myocardial infarction: a Danish cohort study

Autor:

Christian S Bork

Marianne U Jakobsen

Søren Lundbye-Christensen

Página:

41

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

1

Periodo:

julio 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-07.txt

  • Documento número 20451
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Ultra-long–term human salt balance studies reveal interrelations between sodium, potassium, and chloride intake and excretion

Autor:

Anna Birukov

Natalia Rakova

Kathrin Lerchl

Página:

49

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

1

Periodo:

julio 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-07.txt

  • Documento número 20452
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dietary epicatechin intake and 25-y risk of cardiovascular mortality: the Zutphen Elderly Study

Autor:

James I Dower

Johanna M Geleijnse

Peter CH Hollman

Página:

58

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

1

Periodo:

julio 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-07.txt

  • Documento número 20453
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Food quality score and the risk of coronary artery disease: a prospective analysis in 3 cohorts

Autor:

Teresa T Fung

An Pan

Tao Hou

Página:

65

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

1

Periodo:

julio 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-07.txt

  • Documento número 20454
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
  • Enlace directo