- vol = "104"
- Artículo:
Long-term effects of a randomized, controlled, tailor-made weight-loss intervention in primary care on the health and lifestyle of overweight and obese women
- Autor:
Bastiaan C de Vos
Jos Runhaar
Marienke van Middelkoop
- Página:
33
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 20450
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary intake and adipose tissue content of ?-linolenic acid and risk of myocardial infarction: a Danish cohort study
- Autor:
Christian S Bork
Marianne U Jakobsen
Søren Lundbye-Christensen
- Página:
41
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 20451
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Ultra-long–term human salt balance studies reveal interrelations between sodium, potassium, and chloride intake and excretion
- Autor:
Anna Birukov
Natalia Rakova
Kathrin Lerchl
- Página:
49
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 20452
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary epicatechin intake and 25-y risk of cardiovascular mortality: the Zutphen Elderly Study
- Autor:
James I Dower
Johanna M Geleijnse
Peter CH Hollman
- Página:
58
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 20453
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Food quality score and the risk of coronary artery disease: a prospective analysis in 3 cohorts
- Autor:
Teresa T Fung
An Pan
Tao Hou
- Página:
65
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 20454
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Enlace directo