- aut = "Ajay Awati"
- Artículo:
Accuracy of the Atwater factors and related food energy conversion factors with low-fat, high-fiber diets when energy intake is reduced spontaneously
- Autor:
Maggie L Zou
Paul J Moughan
Ajay Awati
- Página:
1649
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623874
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Accuracy of the Atwater factors and related food energy conversion factors with low-fat, high-fiber diets when energy intake is reduced spontaneously
- Autor:
Maggie L Zou
Paul J Moughan
Ajay Awati
- Página:
1649
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 17137
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:18 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:18 p. m.
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- Artículo:
Accuracy of the Atwater factors and related food energy conversion factors with low-fat, high-fiber diets when energy intake is reduced spontaneously
- Autor:
Maggie L Zou
Paul J Moughan
Ajay Awati
- Página:
1649
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 903486
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
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