- aut = "Alina L Flores"
- Artículo:
Predicted contribution of folic acid fortification of corn masa flour to the usual folic acid intake for the US population: National Health and Nutrition Examination Survey 2001–2004
- Autor:
Heather C Hamner
Joseph Mulinare
Mary E Cogswell
Alina L Flores
- Página:
305
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
enero 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-01.txt
- Documento número 17647
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:21 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:21 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Predicted contribution of folic acid fortification of corn masa flour to the usual folic acid intake for the US population: National Health and Nutrition Examination Survey 2001–2004
- Autor:
Heather C Hamner
Joseph Mulinare
Mary E Cogswell
Alina L Flores
- Página:
305
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
enero 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-01.txt
- Documento número 630987
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:51 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:51 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Predicted contribution of folic acid fortification of corn masa flour to the usual folic acid intake for the US population: National Health and Nutrition Examination Survey 2001–2004
- Autor:
Heather C Hamner
Joseph Mulinare
Mary E Cogswell
Alina L Flores
- Página:
305
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
enero 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-01.txt
- Documento número 903996
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:01 a. m.
- Enlace directo
- 1-3