- aut = "Antonio Agudo,"
- Artículo:
Dietary flavonoid and lignan intake and gastric adenocarcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Autor:
Raul Zamora-Ros
Antonio Agudo
Leila Luján-Barroso
- Página:
1398
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-06.txt
- Documento número 19096
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary flavonoid and lignan intake and gastric adenocarcinoma risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study
- Autor:
Raul Zamora-Ros
Antonio Agudo
Leila Luján-Barroso
- Página:
1398
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-06.txt
- Documento número 905445
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:13 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:13 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fruit and vegetable intakes, dietary antioxidant nutrients, and total mortality in Spanish adults: findings from the Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-Spain)
- Autor:
Antonio Agudo
Laia Cabrera
Pilar Amiano
Eva Ardanaz
Aurelio Barricarte
Toni Berenguer
María D Chirlaque
Miren Dorronsoro
Paula Jakszyn
Nerea Larrañaga
Carmen Martínez
Carmen Navarro
Jose R Quirós
María J Sánchez
María J Tormo
Carlos A González
- Página:
1634
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 16893
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fruit and vegetable intakes, dietary antioxidant nutrients, and total mortality in Spanish adults: findings from the Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-Spain)
- Autor:
Antonio Agudo
Laia Cabrera
Pilar Amiano
Eva Ardanaz
Aurelio Barricarte
Toni Berenguer
María D Chirlaque
Miren Dorronsoro
Paula Jakszyn
Nerea Larrañaga
Carmen Martínez
Carmen Navarro
Jose R Quirós
María J Sánchez
María J Tormo
Carlos A González
- Página:
1634
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 565752
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fruit and vegetable intakes, dietary antioxidant nutrients, and total mortality in Spanish adults: findings from the Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-Spain)
- Autor:
Antonio Agudo
Laia Cabrera
Pilar Amiano
Eva Ardanaz
Aurelio Barricarte
Toni Berenguer
María D Chirlaque
Miren Dorronsoro
Paula Jakszyn
Nerea Larrañaga
Carmen Martínez
Carmen Navarro
Jose R Quirós
María J Sánchez
María J Tormo
Carlos A González
- Página:
1634
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 903242
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:55 a. m.
- Enlace directo