1. aut = "Barbara Troesch"
Se encontraron 4 resultados.
Artículo:

Optimization of a phytase-containing micronutrient powder with low amounts of highly bioavailable iron for in-home fortification of complementary foods

Autor:

Barbara Troesch

Ines Egli

Christophe Zeder

Richard F Hurrell

Página:

539

Sección:

Vitamins, minerals, and phytochemicals

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

89

Número:

2

Periodo:

febrero 2009

ISSN:

00129038

SrcID:

00129165-2009-02.txt

  • Documento número 631300
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:53 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:53 a. m.
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Artículo:

Plasma hepcidin is a modest predictor of dietary iron bioavailability in humans, whereas oral iron loading, measured by stable-isotope appearance curves, increases plasma hepcidin

Autor:

Michael B Zimmermann

Barbara Troesch

Ralf Biebinger

Ines Egli

Christophe Zeder

and Richard F Hurrell

Página:

1280

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

90

Número:

5

Periodo:

noviembre 2009

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2009-11.txt

  • Documento número 17955
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
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Artículo:

Plasma hepcidin is a modest predictor of dietary iron bioavailability in humans, whereas oral iron loading, measured by stable-isotope appearance curves, increases plasma hepcidin

Autor:

Michael B Zimmermann

Barbara Troesch

Ralf Biebinger

Ines Egli

Christophe Zeder

and Richard F Hurrell

Página:

1280

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

90

Número:

5

Periodo:

noviembre 2009

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2009-11.txt

  • Documento número 608357
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:22:07 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:22:07 a. m.
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Artículo:

Plasma hepcidin is a modest predictor of dietary iron bioavailability in humans, whereas oral iron loading, measured by stable-isotope appearance curves, increases plasma hepcidin

Autor:

Michael B Zimmermann

Barbara Troesch

Ralf Biebinger

Ines Egli

Christophe Zeder

and Richard F Hurrell

Página:

1280

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

90

Número:

5

Periodo:

noviembre 2009

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2009-11.txt

  • Documento número 904304
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:02 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:02 a. m.
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