- aut = "Barbara Troesch"
- Artículo:
Optimization of a phytase-containing micronutrient powder with low amounts of highly bioavailable iron for in-home fortification of complementary foods
- Autor:
Barbara Troesch
Ines Egli
Christophe Zeder
Richard F Hurrell
- Página:
539
- Sección:
Vitamins, minerals, and phytochemicals
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
2
- Periodo:
febrero 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00129165-2009-02.txt
- Documento número 631300
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:53 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:53 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Plasma hepcidin is a modest predictor of dietary iron bioavailability in humans, whereas oral iron loading, measured by stable-isotope appearance curves, increases plasma hepcidin
- Autor:
Michael B Zimmermann
Barbara Troesch
Ralf Biebinger
Ines Egli
Christophe Zeder
and Richard F Hurrell
- Página:
1280
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
90
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-11.txt
- Documento número 17955
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
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- Artículo:
Plasma hepcidin is a modest predictor of dietary iron bioavailability in humans, whereas oral iron loading, measured by stable-isotope appearance curves, increases plasma hepcidin
- Autor:
Michael B Zimmermann
Barbara Troesch
Ralf Biebinger
Ines Egli
Christophe Zeder
and Richard F Hurrell
- Página:
1280
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
90
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-11.txt
- Documento número 608357
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:22:07 a. m.
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- Artículo:
Plasma hepcidin is a modest predictor of dietary iron bioavailability in humans, whereas oral iron loading, measured by stable-isotope appearance curves, increases plasma hepcidin
- Autor:
Michael B Zimmermann
Barbara Troesch
Ralf Biebinger
Ines Egli
Christophe Zeder
and Richard F Hurrell
- Página:
1280
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
90
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2009
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2009-11.txt
- Documento número 904304
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:02 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:02 a. m.
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