1. aut = "Richard Y. Wang"
Se encontraron 6 resultados.
Artículo:

Anchoring Data Quality Dimensions in Ontological Foundations.

Autor:

Richard Y. Wang

Página:

86

Publicación:

COMMUNICATIONS OF THE ACM ISSN 00010782

Volúmen:

39

Número:

11

Periodo:

NOVEMBER 1996

SrcID:

1996-11ACM.TXT

  • Documento número 1473899
  • Actualizado el martes, 4 de mayo de 2021 12:53:21 p. m.
  • Creado el martes, 4 de mayo de 2021 12:53:21 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Akt-Mediated Regulation of Autophagy and Tumorigenesis Through Beclin 1 Phosphorylation

Autor:

Richard C. Wang

Yongjie Wei

Zhenyi An

Resumen:

A direct link between a cancer-promoting protein kinase and the control of autophagy is presented.

Página:

956

Publicación:

Science

Volúmen:

338

Número:

6109

Periodo:

16 Noviembre 2012

ISSN:

00368075

SrcID:

00368075-2012-11-16.txt

  • Documento número 443949
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:09:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:09:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Akt-Mediated Regulation of Autophagy and Tumorigenesis Through Beclin 1 Phosphorylation

Autor:

Richard C. Wang

Yongjie Wei

Zhenyi An

Resumen:

A direct link between a cancer-promoting protein kinase and the control of autophagy is presented.

Página:

956

Publicación:

Science

Volúmen:

338

Número:

6109

Periodo:

16 Noviembre 2012

ISSN:

00368075

SrcID:

00368075-2012-11-16.txt

  • Documento número 1343365
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:44 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:44 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

A novel fortified blended flour, corn-soy blend “plus-plus,” is not inferior to lipid-based ready-to-use supplementary foods for the treatment of moderate acute malnutrition in Malawian children

Autor:

Lacey N LaGrone

Indi Trehan

Gus J Meuli

Richard J Wang

Chrissie Thakwalakwa

Kenneth Maleta

Mark J Manary

Página:

212

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

1

Periodo:

Enero 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-01.txt

  • Documento número 18923
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:28 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:28 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

A novel fortified blended flour, corn-soy blend “plus-plus,” is not inferior to lipid-based ready-to-use supplementary foods for the treatment of moderate acute malnutrition in Malawian children

Autor:

Lacey N LaGrone

Indi Trehan

Gus J Meuli

Richard J Wang

Chrissie Thakwalakwa

Kenneth Maleta

Mark J Manary

Página:

212

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

1

Periodo:

Enero 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-01.txt

  • Documento número 707634
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:34:05 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:34:05 a. m.
  • Enlace directo