- importsource = "00029165-2013-05.txt"
 
- Artículo:
 American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
 97
- Número:
 5
- Periodo:
 May 2013
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2013-05.txt
- Documento número 19390
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 Low vitamin D concentration exacerbates adult brain dysfunction
- Autor:
 Xiaoying Cui
Natalie J Groves
Thomas HJ Burne
Darryl W Eyles
John J McGrath
- Página:
 907-908
- Sección:
 Editorials
- Volúmen:
 97
- Número:
 5
- Periodo:
 May 2013
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2013-05.txt
- Documento número 19391
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 Do omega-3 fats boost brain function in adults? Are we any closer to an answer?
- Autor:
 Alan D Dangour
Elizabeth Allen
- Página:
 909-910
- Sección:
 Editorials
- Volúmen:
 97
- Número:
 5
- Periodo:
 May 2013
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2013-05.txt
- Documento número 19392
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 Critical windows for nutritional interventions against stunting
- Autor:
 Andrew M Prentice
Kate A Ward
Gail R Goldberg
Landing M Jarjou
- Página:
 911-918
- Sección:
 Perspective
- Volúmen:
 97
- Número:
 5
- Periodo:
 May 2013
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2013-05.txt
- Documento número 19393
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 Dietary disinhibition modulates neural valuation of food in the fed and fasted states
- Autor:
 Ying Lee
Mary F F Chong
- Página:
 919
- Sección:
 Original Research Communications
- Volúmen:
 97
- Número:
 5
- Periodo:
 May 2013
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2013-05.txt
- Documento número 19394
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
 - Enlace directo