- importsource = "17437199-2015-03.txt"
- Artículo:
A review and analysis of the use of ‘habit’ in understanding, predicting and influencing health-related behaviour
- Autor:
Benjamin Gardner
- Página:
277
- Publicación:
Health Psychology Review
- Número:
3
- Periodo:
Julio 2015
- ISSN:
17437199
- SrcID:
17437199-2015-03.txt
- Documento número 190358
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The subjective experience of habit captured by self-report indexes may lead to inaccuracies in the measurement of habitual action
- Autor:
Martin S. Hagger
Amanda L. Rebar
Barbara Mullan
- Página:
296
- Publicación:
Health Psychology Review
- Número:
3
- Periodo:
Julio 2015
- ISSN:
17437199
- SrcID:
17437199-2015-03.txt
- Documento número 190359
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
What measures of habit strength to use? Comment on Gardner (2015)
- Autor:
Jennifer S. Labrecque
Wendy Wood 303
- Publicación:
Health Psychology Review
- Número:
3
- Periodo:
Julio 2015
- ISSN:
17437199
- SrcID:
17437199-2015-03.txt
- Documento número 190360
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The strength of habit
- Autor:
Sheina Orbell
Bas Verplanken
- Página:
311
- Publicación:
Health Psychology Review
- Número:
3
- Periodo:
Julio 2015
- ISSN:
17437199
- SrcID:
17437199-2015-03.txt
- Documento número 190361
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Defining and measuring the habit impulse: response to commentaries
- Autor:
Benjamin Gardner
- Página:
318
- Publicación:
Health Psychology Review
- Número:
3
- Periodo:
Julio 2015
- ISSN:
17437199
- SrcID:
17437199-2015-03.txt
- Documento número 190362
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:47:29 p. m.
- Enlace directo