- importsource = "00368075-2009-10-16.txt"
- Artículo:
The Taste of Carbonation
- Autor:
Jayaram Chandrashekar
David Yarmolinsky
Lars von Buchholtz
Yuki Oka
William Sly
Nicholas J. P. Ryba
Charles S. Zuker
- Resumen:
The enzyme carbonic anhydrase mediates the taste sensation of carbonated drinks.
- Página:
443
- Publicación:
Science
- Volúmen:
326
- Número:
5951
- Fecha:
16 Octubre 2009
- ISSN:
00368075
- SrcID:
00368075-2009-10-16.txt
- Documento número 1335693
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:02 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:02 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Sequential Processing of Lexical, Grammatical, and Phonological Information Within Broca’s Area
- Autor:
Ned T. Sahin
Steven Pinker
Sydney S. Cash
Donald Schomer
Eric Halgren
- Resumen:
Intracranial electrodes record activity in a language-associated area of the brain as words are identified and produced.
- Página:
445
- Publicación:
Science
- Volúmen:
326
- Número:
5951
- Fecha:
16 Octubre 2009
- ISSN:
00368075
- SrcID:
00368075-2009-10-16.txt
- Documento número 1335694
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:02 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:02 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fast Synaptic Subcortical Control of Hippocampal Circuits
- Autor:
Viktor Varga
Attila Losonczy
Boris V. Zemelman
Zsolt Borhegyi
Gábor Nyiri
Andor Domonkos
Balázs Hangya
Noémi Holderith
Jeffrey C. Magee
Tamás F. Freund
- Resumen:
A form of subcortical control of cortical information processing is mediated by a synaptic release of serotonin and glutamate.
- Página:
449
- Publicación:
Science
- Volúmen:
326
- Número:
5951
- Fecha:
16 Octubre 2009
- ISSN:
00368075
- SrcID:
00368075-2009-10-16.txt
- Documento número 1335695
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:02 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:48:02 a. m.
- Enlace directo