- importsource = "00029165-2013-01.txt"
- Artículo:
Vitamin D, season, and risk of prostate cancer: a nested case-control study within Norwegian health studies
- Autor:
Haakon E Meyer
Trude E Robsahm
Tone Bjørge
- Página:
147
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
1
- Periodo:
enero 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-01.txt
- Documento número 19288
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Caffeinated and caffeine-free beverages and risk of type 2 diabetes
- Autor:
Shilpa N Bhupathiraju
An Pan
Vasanti S Malik
- Página:
155
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
1
- Periodo:
enero 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-01.txt
- Documento número 19289
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Does transportation mode modify associations between distance to food store, fruit and vegetable consumption, and BMI in low-income neighborhoods?
- Autor:
Daniel Fuller
Steven Cummins
Stephen A Matthews
- Página:
167
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
1
- Periodo:
enero 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-01.txt
- Documento número 19290
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Intakes of long-chain omega-3 (n?3) PUFAs and fish in relation to incidence of asthma among American young adults: the CARDIA study
- Autor:
Jingjing Li
Pengcheng Xun
Daisy Zamora
- Página:
173
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
1
- Periodo:
enero 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-01.txt
- Documento número 19291
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Consumption of whole grain reduces risk of deteriorating glucose tolerance, including progression to prediabetes
- Autor:
Tina Wirström
Agneta Hilding
Harvest F Gu
- Página:
179
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
1
- Periodo:
enero 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-01.txt
- Documento número 19292
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo