1. importsource = "00029165-2013-01.txt"
Se encontraron 60 resultados.
Artículo:

Vitamin D, season, and risk of prostate cancer: a nested case-control study within Norwegian health studies

Autor:

Haakon E Meyer

Trude E Robsahm

Tone Bjørge

Página:

147

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

1

Periodo:

enero 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-01.txt

  • Documento número 19288
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Caffeinated and caffeine-free beverages and risk of type 2 diabetes

Autor:

Shilpa N Bhupathiraju

An Pan

Vasanti S Malik

Página:

155

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

1

Periodo:

enero 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-01.txt

  • Documento número 19289
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Does transportation mode modify associations between distance to food store, fruit and vegetable consumption, and BMI in low-income neighborhoods?

Autor:

Daniel Fuller

Steven Cummins

Stephen A Matthews

Página:

167

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

1

Periodo:

enero 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-01.txt

  • Documento número 19290
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Intakes of long-chain omega-3 (n?3) PUFAs and fish in relation to incidence of asthma among American young adults: the CARDIA study

Autor:

Jingjing Li

Pengcheng Xun

Daisy Zamora

Página:

173

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

1

Periodo:

enero 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-01.txt

  • Documento número 19291
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Consumption of whole grain reduces risk of deteriorating glucose tolerance, including progression to prediabetes

Autor:

Tina Wirström

Agneta Hilding

Harvest F Gu

Página:

179

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

1

Periodo:

enero 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-01.txt

  • Documento número 19292
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo