- importsource = "00029165-2011-05.txt"
- Artículo:
Serum potassium AUT the racial disparity in diabetes risk: the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) Study
- Autor:
Ranee Chatterjee,
Hsin-Chieh Yeh,
Tariq Shafi,
Cheryl Anderson,
James S Pankow,
Edgar R Miller,
David Levine,
Elizabeth Selvin,
Frederick L Brancati
- Página:
1087
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18607
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effects of soy intake on glycemic control: a meta-analysis of randomized controlled trials
- Autor:
Zhao-min Liu,
Yu-ming Chen,
Suzanne C Ho
- Página:
1092
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18608
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Racial differences in correlations between reported dietary intakes of carotenoids AUT their concentration biomarkers
- Autor:
Lenore Arab,
Mary C Cambou,
Neal Craft,
Katherine Wesseling-Perry,
Patricia Jardack,
Alfonso Ang
- Página:
1102
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18609
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dairy consumption is a significant correlate of urinary equol concentration in a representative sample of US adults
- Autor:
Cara L Frankenfeld
- Página:
1109
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18610
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Changing from regular-fat to low-fat dairy foods reduces saturated fat intake but not energy intake in 4–13-y-old children
- Autor:
Gilly A Hendrie and
Rebecca K Golley
- Página:
1117
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18611
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
- Enlace directo