1. importsource = "00029165-2011-05.txt"
Se encontraron 56 resultados.
Artículo:

Serum potassium AUT the racial disparity in diabetes risk: the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) Study

Autor:

Ranee Chatterjee,

Hsin-Chieh Yeh,

Tariq Shafi,

Cheryl Anderson,

James S Pankow,

Edgar R Miller,

David Levine,

Elizabeth Selvin,

Frederick L Brancati

Página:

1087

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

93

Número:

5

Periodo:

Mayo 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-05.txt

  • Documento número 18607
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effects of soy intake on glycemic control: a meta-analysis of randomized controlled trials

Autor:

Zhao-min Liu,

Yu-ming Chen,

Suzanne C Ho

Página:

1092

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

93

Número:

5

Periodo:

Mayo 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-05.txt

  • Documento número 18608
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Racial differences in correlations between reported dietary intakes of carotenoids AUT their concentration biomarkers

Autor:

Lenore Arab,

Mary C Cambou,

Neal Craft,

Katherine Wesseling-Perry,

Patricia Jardack,

Alfonso Ang

Página:

1102

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

93

Número:

5

Periodo:

Mayo 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-05.txt

  • Documento número 18609
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dairy consumption is a significant correlate of urinary equol concentration in a representative sample of US adults

Autor:

Cara L Frankenfeld

Página:

1109

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

93

Número:

5

Periodo:

Mayo 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-05.txt

  • Documento número 18610
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Changing from regular-fat to low-fat dairy foods reduces saturated fat intake but not energy intake in 4–13-y-old children

Autor:

Gilly A Hendrie and

Rebecca K Golley

Página:

1117

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

93

Número:

5

Periodo:

Mayo 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-05.txt

  • Documento número 18611
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo