- importsource = "00029165-2014-07sup.txt"
- Artículo:
Achieving optimal n–3 fatty acid status: the vegetarian's challenge . . . or not
- Autor:
William S Harris
- Página:
449S
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
100
- Número:
1SUP
- Periodo:
Julio 2014, Sup
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-07sup.txt
- Documento número 19829
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Plant compared with marine n–3 fatty acid effects on cardiovascular risk factors and outcomes: what is the verdict?
- Autor:
Thomas AB Sanders
- Página:
453S-
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
100
- Número:
1SUP
- Periodo:
Julio 2014, Sup
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-07sup.txt
- Documento número 19830
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Is iron and zinc nutrition a concern for vegetarian infants and young children in industrialized countries?
- Autor:
Rosalind S Gibson
Anne-Louise M Heath
Ewa A Szymlek-Gay
- Página:
459S
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
100
- Número:
1SUP
- Periodo:
Julio 2014, Sup
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-07sup.txt
- Documento número 19831
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Bone nutrients for vegetarians
- Autor:
Ann Reed Mangels
- Página:
469S
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
100
- Número:
1SUP
- Periodo:
Julio 2014, Sup
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-07sup.txt
- Documento número 19832
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Sustainability of plant-based diets: back to the future
- Autor:
Joan Sabaté
Sam Soret
- Página:
476S
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
100
- Número:
1SUP
- Periodo:
Julio 2014, Sup
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-07sup.txt
- Documento número 19833
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo