- importsource = "00029165-2015-07.txt"
- Artículo:
The Big Fat Surprise: Why Butter, Meat and Cheese Belong in a Healthy Diet, by Nina Teicholz. Reviewed by DJ McNamara
- Autor:
Donald J McNamara
- Página:
232
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
102
- Número:
1
- Periodo:
Julio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-07.txt
- Documento número 20142
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Is the association between alcohol use and coronary artery disease causal? Evidence from a long-term twin study
- Autor:
Jaakko Kaprio
- Página:
1
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
102
- Número:
1
- Periodo:
Julio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-07.txt
- Documento número 906462
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary protein and kidney function: when higher glomerular filtration rate is desirable
- Autor:
Peter Bie
Arne Astrup
- Página:
3
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
102
- Número:
1
- Periodo:
Julio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-07.txt
- Documento número 906463
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Retinoid X receptor: the forgotten partner in regulating lipid metabolism?
- Autor:
Brent A Neuschwander-Tetri
- Página:
5
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
102
- Número:
1
- Periodo:
Julio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-07.txt
- Documento número 906464
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Interaction of w-3 fatty acids with B vitamins in slowing the progression of brain atrophy: identifying the elderly at risk
- Autor:
Imrich Blasko
- Página:
7
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
102
- Número:
1
- Periodo:
Julio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-07.txt
- Documento número 906465
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo