- importsource = "00029165-2010-05.txt"
- Artículo:
FADS1 FADS2 gene variants modify the association between fish intake and the docosahexaenoic acid proportions in human milk
- Autor:
Carolina Moltó-Puigmartí
- Página:
1368
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 18199
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Yu-Chi Lee, Jimmy W Crott, Wei Qiao Qiu, Irwin H Rosenberg, Katherine L Tucker, and José M Ordovás
- Autor:
Chao-Qiang Lai
- Página:
1377
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 18200
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Interactions between dietary vitamin E intake and SIRT1 genetic variation influence body mass index
- Autor:
M Carola Zillikens
- Página:
1387
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 18201
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effects of soy protein and isoflavones on glycemic control and insulin sensitivity: a 6-mo double-blind, randomized, placebo-controlled trial in postmenopausal Chinese women with prediabetes or untreated early diabetes
- Autor:
Zhao-min Liu
- Página:
1394
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 18202
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effect of Alzheimer disease genetic risk disclosure on dietary supplement use
- Autor:
Jacqueline A Vernarelli
- Página:
1402
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 18203
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
- Enlace directo