1. importsource = "00029165-2010-05.txt"
Se encontraron 159 resultados.
Artículo:

FADS1 FADS2 gene variants modify the association between fish intake and the docosahexaenoic acid proportions in human milk

Autor:

Carolina Moltó-Puigmartí

Página:

1368

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 18199
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Yu-Chi Lee, Jimmy W Crott, Wei Qiao Qiu, Irwin H Rosenberg, Katherine L Tucker, and José M Ordovás

Autor:

Chao-Qiang Lai

Página:

1377

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 18200
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Interactions between dietary vitamin E intake and SIRT1 genetic variation influence body mass index

Autor:

M Carola Zillikens

Página:

1387

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 18201
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effects of soy protein and isoflavones on glycemic control and insulin sensitivity: a 6-mo double-blind, randomized, placebo-controlled trial in postmenopausal Chinese women with prediabetes or untreated early diabetes

Autor:

Zhao-min Liu

Página:

1394

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 18202
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effect of Alzheimer disease genetic risk disclosure on dietary supplement use

Autor:

Jacqueline A Vernarelli

Página:

1402

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 18203
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:24 p. m.
  • Enlace directo