- importsource = "00219584-1984-06.txt"
- Artículo:
Nutrition (diet) and athletics
- Autor:
David R. Lineback
- Página:
536
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
6
- Periodo:
junio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-06.txt
- Documento número 240015
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Phototherapy and the treatment of hyperbilirubinemia: A demonstration of intra- versus intermolecular hydrogen bonding
- Autor:
Antony C. Wilbraham
- Página:
540
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
6
- Periodo:
junio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-06.txt
- Documento número 240016
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Storage of laboratory wash bottles
- Autor:
Richard A. Kjonaas
- Página:
541
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
6
- Periodo:
junio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-06.txt
- Documento número 240017
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Human blood identification: A forensic science approach
- Autor:
Francis X. Sheehan
Lawrence Kobilinsky
- Página:
542
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
6
- Periodo:
junio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-06.txt
- Documento número 240018
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Determination of the Arrhenius activation energy using a temperature-programmed flow reactor
- Autor:
Kit-ha C. Chan
R. S. Tse
- Página:
547
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
6
- Periodo:
junio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-06.txt
- Documento número 240019
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo