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Artículo:

Extraction and 1H NMR Analysis of Fats from Convenience Foods: A Laboratory Experiment for Organic Chemistry

Autor:

Aaron M. Hartel

Amy C. Moore

Página:

1702

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

91

Número:

10

Periodo:

octubre 2014

ISSN:

00219584

SrcID:

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  • Documento número 249732
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Artículo:

Microwave-Assisted Esterification: A Discovery-Based Microscale Laboratory Experiment

Autor:

Maureen K. Reilly

Ryan P. King

Alexander J. Wagner

Página:

1706

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

91

Número:

10

Periodo:

octubre 2014

ISSN:

00219584

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  • Documento número 249733
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Artículo:

Microwave Synthesis of Zinc Hydroxy Sulfate Nanoplates and Zinc Oxide Nanorods in the Classroom

Autor:

Rafal M. Dziedzic

Anne Lynn Gillian-Daniel

Greta M. Petersen

Página:

1710

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

91

Número:

10

Periodo:

octubre 2014

ISSN:

00219584

SrcID:

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Artículo:

Microwave-Assisted Synthesis of Red-Light Emitting Au Nanoclusters with the Use of Egg White

Autor:

Jinghan Tian

Lei Yan

Aohua Sang

Página:

1715

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

91

Número:

10

Periodo:

octubre 2014

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2014-10.txt

  • Documento número 249735
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Artículo:

Pedagogical Comparison of Five Reactions Performed under Microwave Heating in Multi-Mode versus Mono-Mode Ovens: Diels–Alder Cycloaddition, Wittig Salt Formation, E2 Dehydrohalogenation To Form an Alkyne, Williamson Ether Synthesis, and Fischer Esterification

Autor:

Marsha R. Baar

William Gammerdinger

Jennifer Leap

Página:

1720

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

91

Número:

10

Periodo:

octubre 2014

ISSN:

00219584

SrcID:

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  • Documento número 249736
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