- importsource = "00219584-1976-04.txt"
- Artículo:
Peptide hydrolysis and amino acid analysis. A first year organic or biochemistry experiment
- Autor:
Douglas N. Buchanan
Roberta W. Kleinman
- Página:
255
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
53
- Número:
4
- Periodo:
abril 1976
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1976-04.txt
- Documento número 234694
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Heterocyclic compounds from milk
- Autor:
M. Lampard
- Página:
256
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
53
- Número:
4
- Periodo:
abril 1976
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1976-04.txt
- Documento número 234695
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Solution pyrolysis kinetics utilizing NMR spectra. A laboratory experiment
- Autor:
B. L. Stump
R. M. Ottenbrite
J. W. Brockington
- Página:
257
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
53
- Número:
4
- Periodo:
abril 1976
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1976-04.txt
- Documento número 234696
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Kinetics of solute permeability in phospholipid vesicles
- Autor:
Robert Bittman
Lea Blau
- Página:
259
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
53
- Número:
4
- Periodo:
abril 1976
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1976-04.txt
- Documento número 234697
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
A simple apparatus for continuous distillation
- Autor:
Chuen-cheh Shen
Paul Melius
- Página:
262
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
53
- Número:
4
- Periodo:
abril 1976
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1976-04.txt
- Documento número 234698
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:51:46 p. m.
- Enlace directo