1. importsource = "00029165-2014-07sup.txt"
Se encontraron 56 resultados.
Artículo:

Fruit, vegetable, and fiber intake in relation to cancer risk: findings from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

Autor:

Kathryn E Bradbury

Paul N Appleby

Timothy J Key

Página:

394S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

1SUP

Periodo:

Julio 2014, Sup

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-07sup.txt

  • Documento número 906170
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Nuts in the prevention and treatment of metabolic syndrome

Autor:

Jordi Salas-Salvadó

Marta Guasch-Ferré

Mònica Bulló

Página:

399S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

1SUP

Periodo:

Julio 2014, Sup

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-07sup.txt

  • Documento número 906171
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Long-term associations of nut consumption with body weight and obesity

Autor:

Chandra L Jackson

Frank B Hu

Página:

408S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

1SUP

Periodo:

Julio 2014, Sup

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-07sup.txt

  • Documento número 906172
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

A review of the effects of nuts on appetite, food intake, metabolism, and body weight

Autor:

Sze Yen Tan

Jaapna Dhillon

Richard D Mattes

Página:

412S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

1SUP

Periodo:

Julio 2014, Sup

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-07sup.txt

  • Documento número 906173
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Soy foods, isoflavones, and the health of postmenopausal women

Autor:

Mark Messina

Página:

423S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

1SUP

Periodo:

Julio 2014, Sup

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-07sup.txt

  • Documento número 906174
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo