- importsource = "00219584-1986-01.txt"
- Artículo:
Consumption of base by glassware
- Autor:
Allen A. Smith
- Página:
85
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
63
- Número:
1
- Periodo:
Enero 1986.
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1986-01.txt
- Documento número 241027
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Cautions concerning electronic analytical balances
- Autor:
Bruce B. Johnson
John D. Wells
- Página:
86
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
63
- Número:
1
- Periodo:
Enero 1986.
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1986-01.txt
- Documento número 241028
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Molten salt techniques for students: Attacking hematite with pyrosulfate
- Autor:
George F. Atkinson
- Página:
88
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
63
- Número:
1
- Periodo:
Enero 1986.
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1986-01.txt
- Documento número 241029
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
A GC experiment for an inorganic chemistry course: Bromination of metal acetylacetonates
- Autor:
T. J. Cardwell
T. H. Lorman
- Página:
90
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
63
- Número:
1
- Periodo:
Enero 1986.
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1986-01.txt
- Documento número 241030
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Mushroom odors: Student synthesis of the odoriferous compounds of the matsutake mushroom
- Autor:
William F. Wood
Mark Fesler
- Página:
92
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
63
- Número:
1
- Periodo:
Enero 1986.
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1986-01.txt
- Documento número 241031
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:16 p. m.
- Enlace directo