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Artículo:

Chemical effects in food stored at room temperature

Autor:

Marcus Karel

Página:

335

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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00219584-1984-04.txt

  • Documento número 1132524
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:24:33 a. m.
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Artículo:

Electronic structure prediction for transition metal ions

Autor:

Lewis E. Nance

Página:

339

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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  • Documento número 1132525
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Artículo:

Chemical effects during storage of frozen foods

Autor:

W. D. Powrie

Página:

340

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-1984-04.txt

  • Documento número 1132526
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Artículo:

A new method for the preparation of derivatives of carboxylic acids

Autor:

Ian D. Brindle

Susan Chassie

Página:

347

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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00219584-1984-04.txt

  • Documento número 1132527
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Artículo:

Application of chemical kinetics to deterioration of foods

Autor:

T. P. Labuza

Página:

348

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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00219584-1984-04.txt

  • Documento número 1132528
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