- importsource = "00029165-2010-05.txt"
- Artículo:
Is risk of Alzheimer disease a reason to use dietary supplements?
- Autor:
Johanna Dwyer
- Página:
1155
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 537525
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effect of conjugated linoleic acid on body fat accretion in overweight or obese children
- Autor:
Natalie M Racine
- Página:
1157
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 537526
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Body mass index patterns over 5 y in obese children motivated to participate in a 1-y lifestyle intervention: age as a predictor of long-term success
- Autor:
Thomas Reinehr
- Página:
1165
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 537527
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nature and nurture in infant appetite: analysis of the Gemini twin birth cohort
- Autor:
Clare H Llewellyn
- Página:
1172
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 537528
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Antioxidant-rich spice added to hamburger meat during cooking results in reduced meat, plasma, and urine malondialdehyde concentrations
- Autor:
Zhaoping Li
- Página:
1180
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
91
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2010-05.txt
- Documento número 537529
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
- Enlace directo