- importsource = "00029165-2008-04.txt"
- Artículo:
Reduced oxidation of dietary fat after a short term high-carbohydrate diet
- Autor:
Rachel Roberts
Alex S Bickerton
Barbara A Fielding
Ellen E Blaak
Anton J Wagenmakers
Mary F-F Chong
Marjorie Gilbert
Fredrik Karpe
Keith N Frayn
- Página:
824
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
4
- Periodo:
abril 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-04.txt
- Documento número 17241
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Alkylresorcinols as biomarkers of whole-grain wheat and rye intake: plasma concentration and intake estimated from dietary records
- Autor:
Rikard Landberg
Afaf Kamal-Eldin
Agneta Andersson
Bengt Vessby
Per Åman
- Página:
832
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
4
- Periodo:
abril 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-04.txt
- Documento número 17242
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Predictors of iron status in well-nourished 4-y-old children
- Autor:
Inger Öhlund
Torbjörn Lind
Agneta Hörnell
Olle Hernell
- Página:
839
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
4
- Periodo:
abril 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-04.txt
- Documento número 17243
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Energy-dense, low-fiber, high-fat dietary pattern is associated with increased fatness in childhood
- Autor:
Laura Johnson
Adrian P Mander
Louise R Jones
Pauline M Emmett
Susan A Jebb
- Página:
846
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
4
- Periodo:
abril 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-04.txt
- Documento número 17244
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Comparison of the effects on insulin resistance and glucose tolerance of 6-mo high-monounsaturated-fat, low-fat, and control diets
- Autor:
Anette Due
Thomas M Larsen
Kjeld Hermansen
Steen Stender
Jens J Holst
Søren Toubro
Torben Martinussen
Arne Astrup
- Página:
855
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
4
- Periodo:
abril 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-04.txt
- Documento número 17245
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo