- importsource = "00029165-2016-11.txt"
- Artículo:
Dairy fat and risk of cardiovascular disease in 3 cohorts of US adults
- Autor:
Mu Chen
Yanping Li
Qi Sun
- Página:
1209
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 20600
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Public health economic evaluation of different European Union–level policy options aimed at reducing population dietary trans fat intake
- Autor:
Carlos Martin-Saborido
Theodora Mouratidou
Anastasia Livaniou
- Página:
1218
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 20601
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Consumption of a flavonoid-rich açai meal is associated with acute improvements in vascular function and a reduction in total oxidative status in healthy overweight men
- Autor:
Randah M Alqurashi
Laura A Galante
Ian R Rowland
- Página:
1227
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 20602
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary flavonoid intake and incident coronary heart disease: the REasons for Geographic and Racial Differences in Stroke (REGARDS) study
- Autor:
Margarethe E Goetz
Suzanne E Judd
Monika M Safford
- Página:
1236
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 20603
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Potato consumption and risk of cardiovascular disease: 2 prospective cohort studies
- Autor:
Susanna C Larsson
Alicja Wolk
- Página:
1245
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 20604
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Enlace directo