1. importsource = "00029165-2016-11.txt"
Se encontraron 68 resultados.
Artículo:

Dairy fat and risk of cardiovascular disease in 3 cohorts of US adults

Autor:

Mu Chen

Yanping Li

Qi Sun

Página:

1209

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

5

Periodo:

noviembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-11.txt

  • Documento número 20600
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Public health economic evaluation of different European Union–level policy options aimed at reducing population dietary trans fat intake

Autor:

Carlos Martin-Saborido

Theodora Mouratidou

Anastasia Livaniou

Página:

1218

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

5

Periodo:

noviembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-11.txt

  • Documento número 20601
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Consumption of a flavonoid-rich açai meal is associated with acute improvements in vascular function and a reduction in total oxidative status in healthy overweight men

Autor:

Randah M Alqurashi

Laura A Galante

Ian R Rowland

Página:

1227

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

5

Periodo:

noviembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-11.txt

  • Documento número 20602
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dietary flavonoid intake and incident coronary heart disease: the REasons for Geographic and Racial Differences in Stroke (REGARDS) study

Autor:

Margarethe E Goetz

Suzanne E Judd

Monika M Safford

Página:

1236

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

5

Periodo:

noviembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-11.txt

  • Documento número 20603
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Potato consumption and risk of cardiovascular disease: 2 prospective cohort studies

Autor:

Susanna C Larsson

Alicja Wolk

Página:

1245

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

5

Periodo:

noviembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-11.txt

  • Documento número 20604
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
  • Enlace directo