- importsource = "00219584-1984-04.txt"
- Artículo:
Chemical changes in lipids produced by thermal processing
- Autor:
Wassef W. Nawar
- Página:
299
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
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- Documento número 239899
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Chemical changes in proteins produced by thermal processing
- Autor:
T. R. Dutson
M. W. Orcutt
- Página:
303
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
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- Documento número 239900
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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- Enlace directo
- Artículo:
Chemical changes in carbohydrates produced by thermal processing
- Autor:
R. Carl Hoseney
- Página:
308
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 239901
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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- Enlace directo
- Artículo:
Free radical reactions in food
- Autor:
Irwin A. Taub
- Página:
313
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 239902
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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- Artículo:
Chemical modifications that affect nutritional and functional properties of proteins
- Autor:
T. Richardson
J. J. Kester
- Página:
325
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 239903
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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