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Artículo:

Chemical changes in lipids produced by thermal processing

Autor:

Wassef W. Nawar

Página:

299

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-1984-04.txt

  • Documento número 239899
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Artículo:

Chemical changes in proteins produced by thermal processing

Autor:

T. R. Dutson

M. W. Orcutt

Página:

303

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-1984-04.txt

  • Documento número 239900
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Artículo:

Chemical changes in carbohydrates produced by thermal processing

Autor:

R. Carl Hoseney

Página:

308

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-1984-04.txt

  • Documento número 239901
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Artículo:

Free radical reactions in food

Autor:

Irwin A. Taub

Página:

313

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-1984-04.txt

  • Documento número 239902
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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Artículo:

Chemical modifications that affect nutritional and functional properties of proteins

Autor:

T. Richardson

J. J. Kester

Página:

325

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-1984-04.txt

  • Documento número 239903
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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