- importsource = "00219584-2012-01.txt"
- Artículo:
News and Announcements Changes: Share Your News Online with the Chemical Education Community
- Autor:
Heather Osborn Johnson
Alice J. Teter
- Página:
12
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2012
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2012-01.txt
- Documento número 248653
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Review of Principles of Chemistry: A Molecular Approach
- Autor:
Scott Smidt
- Página:
13
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2012
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2012-01.txt
- Documento número 248654
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
4th Revised and Extended Edition
- Autor:
Sara J. Risch
- Página:
14
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2012
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2012-01.txt
- Documento número 248655
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Review of Kinetic Modeling of Reactions in Foods
- Autor:
Michael H. Penner
- Página:
15
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2012
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2012-01.txt
- Documento número 248656
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The 2010 Rankings of Chemical Education and Science Education Journals by Faculty Engaged in Chemical Education Research
- Autor:
Marcy H. Towns
Adam Kraft
- Página:
16
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
89
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2012
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2012-01.txt
- Documento número 248657
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:56 p. m.
- Enlace directo