1. importsource = "00029165-2010-05.txt"
Se encontraron 159 resultados.
Artículo:

-3 Fatty acid supplements in women at high risk of breast cancer have dose-dependent effects on breast adipose tissue fatty acid composition

Autor:

Lisa D Yee

Página:

1185

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 537530
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Serum n–6 fatty acids and lipoprotein subclasses in middle-aged men: the population-based cross-sectional ERA-JUMP Study

Autor:

Jina Choo

Página:

1195

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 537531
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The effect of home-delivered Dietary Approach to Stop Hypertension (DASH) meals on the diets of older adults with cardiovascular disease

Autor:

Jennifer L Troyer

Página:

1204

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 537532
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Micronutrient concentrations and subclinical atherosclerosis in adults with HIV

Autor:

E Liana Falcone

Página:

1213

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 537533
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

A diet based on high-heat-treated foods promotes risk factors for diabetes mellitus and cardiovascular diseases

Autor:

Inès Birlouez-Aragon

Página:

1220

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

5

Periodo:

Mayo 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2010-05.txt

  • Documento número 537534
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:33 a. m.
  • Enlace directo