1. importsource = "00029165-2014-09.txt"
Se encontraron 74 resultados.
Artículo:

Differences in survival associated with processed and with nonprocessed red meat consumption

Autor:

Andrea Bellavia

Susanna C Larsson

Matteo Bottai

Página:

924

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

3

Periodo:

Septiembre 2014

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-09.txt

  • Documento número 906234
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Skin and plasma carotenoid response to a provided intervention diet high in vegetables and fruit: uptake and depletion kinetics

Autor:

Lisa Jahns

LuAnn K Johnson

Susan T Mayne

Página:

930

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

3

Periodo:

Septiembre 2014

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-09.txt

  • Documento número 906235
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Association of self-reported sleep duration with eating behaviors of American adults: NHANES 2005–2010

Autor:

Ashima K Kant

Barry I Graubard

Página:

938

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

3

Periodo:

Septiembre 2014

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-09.txt

  • Documento número 906236
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:19 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Processed and unprocessed red meat consumption and hypertension in women

Autor:

Martin Lajous

Anne Bijon

Guy Fagherazzi

Página:

948

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

3

Periodo:

Septiembre 2014

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-09.txt

  • Documento número 906237
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:20 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:20 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Soda consumption and risk of hip fractures in postmenopausal women in the Nurses’ Health Study

Autor:

Teresa T Fung

Meredith H Arasaratnam

Francine Grodstein

Página:

953

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

100

Número:

3

Periodo:

Septiembre 2014

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2014-09.txt

  • Documento número 906238
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:20 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:20 a. m.
  • Enlace directo