1. importsource = "00029165-2012-10.txt"
Se encontraron 58 resultados.
Artículo:

Why do sweets fatten our livers?

Autor:

Lisa C Hudgins

Página:

685

Sección:

Editorials

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19198
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Role of dairy foods in weight management

Autor:

Thomas AB Sanders

Página:

687

Sección:

Editorials

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19199
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effect of a phase advance and phase delay of the 24-h cycle on energy metabolism, appetite, and related hormones

Autor:

Hanne KJ Gonnissen, Femke Rutters, Claire Mazuy, Eveline AP Martens, Tanja C Adam, and Margriet S Westerterp-Plantenga

Página:

689

Sección:

Obesity and eating disorders

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19200
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Diet and exercise weight-loss trial in lactating overweight and obese women

Autor:

Fredrik Bertz, Hilde K Brekke, Lars Ellegård, Kathleen M Rasmussen, Margareta Wennergren, and Anna Winkvist

Página:

698

Sección:

Obesity and eating disorders

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19201
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Myocardial infarction in relation to mercury and fatty acids from fish: a risk-benefit analysis based on pooled Finnish and Swedish data in men

Autor:

Maria Wennberg, Ulf Strömberg, Ingvar A Bergdahl, Jan-Håkan Jansson, Jussi Kauhanen, Margareta Norberg, Jukka T Salonen, Staffan Skerfving, Tomi-Pekka Tuomainen, Bengt Vessby, and Jyrki K Virtanen

Página:

706

Sección:

Cardiovascular disease risk

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19202
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo