- aut = "Alonso"
- Artículo:
Low-fat dairy consumption and reduced risk of hypertension: the Seguimiento Universidad de Navarra (SUN) cohort
- Autor:
A Alonso et al
- Resumen:
Some observational studies have shown a beneficial effect of diary consumption on blood pressure, especially in overweight and relatively young (<40y) persons
- Página:
972
- Sección:
Original Research Communications
- Publicación:
American Journa1 of Clinical Nutrition, the
- Volúmen:
82
- Número:
5
- Fecha:
Noviembre 2005
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2005-11.txt
- Documento número 16349
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:15 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:15 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Low-fat dairy consumption and reduced risk of hypertension: the Seguimiento Universidad de Navarra (SUN) cohort
- Autor:
A Alonso et al
- Resumen:
Some observational studies have shown a beneficial effect of diary consumption on blood pressure, especially in overweight and relatively young (<40y) persons
- Página:
972
- Sección:
Original Research Communications
- Publicación:
American Journa1 of Clinical Nutrition, the
- Volúmen:
82
- Número:
5
- Fecha:
Noviembre 2005
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2005-11.txt
- Documento número 902698
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:52 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:52 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Low-fat dairy consumption and reduced risk of hypertension: the Seguimiento Universidad de Navarra (SUN) cohort
- Autor:
A Alonso et al
- Resumen:
Some observational studies have shown a beneficial effect of diary consumption on blood pressure, especially in overweight and relatively young (<40y) persons
- Página:
972
- Sección:
Original Research Communications
- Publicación:
American Journa1 of Clinical Nutrition, the
- Volúmen:
82
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2005
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2005-11.txt
- Documento número 536895
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:26 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:13:26 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Cocoa flavanols and cognition: regaining chocolate in old age?
- Autor:
Miguel Alonso-Alonso
- Página:
423
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-03.txt
- Documento número 20017
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Cocoa flavanols and cognition: regaining chocolate in old age?
- Autor:
Miguel Alonso-Alonso
- Página:
423
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-03.txt
- Documento número 906366
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo