- aut = "Edward S Chambers"
- Artículo:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Autor:
Daniel R Crabtree
Edward S Chambers
Robert M Hardwick
- Resumen:
The effects of high-intensity exercise on neural responses to images of food
- Página:
258
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
99
- Número:
2
- Periodo:
February 2014
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-02.txt
- Documento número 19701
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Increased colonic propionate reduces anticipatory reward responses in the human striatum to high-energy foods
- Autor:
Claire S Byrne
Edward S Chambers
Habeeb Alhabeeb
- Página:
5
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 20447
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:35 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Autor:
Daniel R Crabtree
Edward S Chambers
Robert M Hardwick
- Resumen:
The effects of high-intensity exercise on neural responses to images of food
- Página:
258
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
99
- Número:
2
- Periodo:
February 2014
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-02.txt
- Documento número 906050
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:18 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:18 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Increased colonic propionate reduces anticipatory reward responses in the human striatum to high-energy foods
- Autor:
Claire S Byrne
Edward S Chambers
Habeeb Alhabeeb
- Página:
5
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
1
- Periodo:
julio 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-07.txt
- Documento número 906796
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- 1-4