- aut = "Scott Heimendinger"
- Artículo:
Sous Vide Immersion Cooker
- Autor:
Scott Heimendinger
- Resumen:
I'm fascinated sous vide cooking, in which foods vacuum-sealed in plastic are immersed in a precisely temperature-controlled hot water bath to achieve optimal doneness.
- Página:
104
- Publicación:
Make
- Volúmen:
25
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
15562336
- SrcID:
15562336-2011-01.txt
- Documento número 266010
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:54:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:54:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Sous Vide Immersion Cooker
- Autor:
Scott Heimendinger
- Resumen:
I'm fascinated sous vide cooking, in which foods vacuum-sealed in plastic are immersed in a precisely temperature-controlled hot water bath to achieve optimal doneness.
- Página:
104
- Publicación:
Make
- Volúmen:
25
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
15562336
- SrcID:
15562336-2011-01.txt
- Documento número 732457
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:36:53 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:36:53 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Sous Vide Immersion Cooker
- Autor:
Scott Heimendinger
- Resumen:
I'm fascinated sous vide cooking, in which foods vacuum-sealed in plastic are immersed in a precisely temperature-controlled hot water bath to achieve optimal doneness.
- Página:
104
- Publicación:
Make
- Volúmen:
25
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
15562336
- SrcID:
15562336-2011-01.txt
- Documento número 1164708
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:28:26 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:28:26 a. m.
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