1. aut = "Scott Heimendinger"
Se encontraron 3 resultados.
Artículo:

Sous Vide Immersion Cooker

Autor:

Scott Heimendinger

Resumen:

I'm fascinated sous vide cooking, in which foods vacuum-sealed in plastic are immersed in a precisely temperature-controlled hot water bath to achieve optimal doneness.

Página:

104

Publicación:

Make

Volúmen:

25

Periodo:

Enero 2011

ISSN:

15562336

SrcID:

15562336-2011-01.txt

  • Documento número 266010
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:54:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:54:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Sous Vide Immersion Cooker

Autor:

Scott Heimendinger

Resumen:

I'm fascinated sous vide cooking, in which foods vacuum-sealed in plastic are immersed in a precisely temperature-controlled hot water bath to achieve optimal doneness.

Página:

104

Publicación:

Make

Volúmen:

25

Periodo:

Enero 2011

ISSN:

15562336

SrcID:

15562336-2011-01.txt

  • Documento número 732457
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:36:53 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:36:53 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Sous Vide Immersion Cooker

Autor:

Scott Heimendinger

Resumen:

I'm fascinated sous vide cooking, in which foods vacuum-sealed in plastic are immersed in a precisely temperature-controlled hot water bath to achieve optimal doneness.

Página:

104

Publicación:

Make

Volúmen:

25

Periodo:

Enero 2011

ISSN:

15562336

SrcID:

15562336-2011-01.txt

  • Documento número 1164708
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:28:26 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:28:26 a. m.
  • Enlace directo