- aut = "Shu-Chun Chuang, et al."
- Artículo:
Fiber intake and total and cause-specific mortality in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Autor:
Shu-Chun Chuang, et al.
- Página:
164
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-07.txt
- Documento número 19124
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fiber intake and total and cause-specific mortality in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Autor:
Shu-Chun Chuang, et al.
- Página:
164
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-07.txt
- Documento número 905473
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:13 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:13 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Circulating 25-hydroxyvitamin D and physical performance in older adults: a nationwide study in Taiwan
- Autor:
Shu-Chun Chuang
Hui-Ling Chen
Wei-Ting Tseng
- Página:
1334
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 20614
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:37 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Circulating 25-hydroxyvitamin D and physical performance in older adults: a nationwide study in Taiwan
- Autor:
Shu-Chun Chuang
Hui-Ling Chen
Wei-Ting Tseng
- Página:
1334
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
5
- Periodo:
noviembre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-11.txt
- Documento número 906963
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:25 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:25 a. m.
- Enlace directo
- 1-4