- aut = "Ton Ambergen"
- Artículo:
Higher dietary flavone, flavonol, and catechin intakes are associated with less of an increase in BMI over time in women: a longitudinal analysis from the Netherlands Cohort Study
- Autor:
Laura AE Hughes
Ilja CW Arts
Ton Ambergen
- Página:
1341
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-11.txt
- Documento número 17560
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Higher dietary flavone, flavonol, and catechin intakes are associated with less of an increase in BMI over time in women: a longitudinal analysis from the Netherlands Cohort Study
- Autor:
Laura AE Hughes
Ilja CW Arts
Ton Ambergen
- Página:
1341
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-11.txt
- Documento número 903909
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:00 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:00 a. m.
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- Artículo:
Higher dietary flavone, flavonol, and catechin intakes are associated with less of an increase in BMI over time in women: a longitudinal analysis from the Netherlands Cohort Study
- Autor:
Laura AE Hughes
Ilja CW Arts
Ton Ambergen
- Página:
1341
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-11.txt
- Documento número 791246
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:43:44 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:43:44 a. m.
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