- aut = "William S Harris,"
- Artículo:
The omega-3 index as a risk factor for coronary heart disease
- Autor:
William S Harris
- Página:
1997S
- Sección:
Supplement: Beyond Cholesterol: Prevention and Treatment of Coronary Heart Disease with n[minus]3 Fatty Acids:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
6
- Periodo:
junio 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-06.txt
- Documento número 17406
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
n–3 Fatty acids and health: DaVinci's code
- Autor:
William S Harris
- Página:
595
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
3
- Periodo:
septiembre 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-09.txt
- Documento número 17474
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Achieving optimal n–3 fatty acid status: the vegetarian's challenge . . . or not
- Autor:
William S Harris
- Página:
449S
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
100
- Número:
1SUP
- Periodo:
Julio 2014, Sup
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2014-07sup.txt
- Documento número 19829
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:32 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The omega-3 index as a risk factor for coronary heart disease
- Autor:
William S Harris
- Página:
1997S
- Sección:
Supplement: Beyond Cholesterol: Prevention and Treatment of Coronary Heart Disease with n[minus]3 Fatty Acids:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
6
- Periodo:
junio 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-06.txt
- Documento número 565932
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
n–3 Fatty acids and health: DaVinci's code
- Autor:
William S Harris
- Página:
595
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
3
- Periodo:
septiembre 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-09.txt
- Documento número 519744
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:10:56 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:10:56 a. m.
- Enlace directo