- aut = "Yingchang Lu"
- Artículo:
Dietary n–3 and n–6 polyunsaturated fatty acid intake interacts with FADS1 genetic variation to affect total and HDL-cholesterol concentrations in the Doetinchem Cohort Study
- Autor:
Yingchang Lu
Edith JM Feskens
Martijn ET Dollé
Sandra Imholz
WM Monique Verschuren
Michael Müller
Jolanda MA Boer
- Página:
258
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-07.txt
- Documento número 18292
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:25 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:25 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary n–3 and n–6 polyunsaturated fatty acid intake interacts with FADS1 genetic variation to affect total and HDL-cholesterol concentrations in the Doetinchem Cohort Study
- Autor:
Yingchang Lu
Edith JM Feskens
Martijn ET Dollé
Sandra Imholz
WM Monique Verschuren
Michael Müller
Jolanda MA Boer
- Página:
258
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00129038-2010-07.txt
- Documento número 123430
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:40:48 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:40:48 p. m.
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- Artículo:
Dietary n–3 and n–6 polyunsaturated fatty acid intake interacts with FADS1 genetic variation to affect total and HDL-cholesterol concentrations in the Doetinchem Cohort Study
- Autor:
Yingchang Lu
Edith JM Feskens
Martijn ET Dollé
Sandra Imholz
WM Monique Verschuren
Michael Müller
Jolanda MA Boer
- Página:
258
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-07.txt
- Documento número 904641
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:05 a. m.
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- Artículo:
Dietary n–3 and n–6 polyunsaturated fatty acid intake interacts with FADS1 genetic variation to affect total and HDL-cholesterol concentrations in the Doetinchem Cohort Study
- Autor:
Yingchang Lu
Edith JM Feskens
Martijn ET Dollé
Sandra Imholz
WM Monique Verschuren
Michael Müller
Jolanda MA Boer
- Página:
258
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-07.txt
- Documento número 690122
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:32:03 a. m.
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- Artículo:
Dietary n–3 and n–6 polyunsaturated fatty acid intake interacts with FADS1 genetic variation to affect total and HDL-cholesterol concentrations in the Doetinchem Cohort Study
- Autor:
Yingchang Lu
Edith JM Feskens
Martijn ET Dollé
Sandra Imholz
WM Monique Verschuren
Michael Müller
Jolanda MA Boer
- Página:
258
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
1
- Periodo:
Julio 2010
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00129038-2010-07.txt
- Documento número 690518
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:32:06 a. m.
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