- importsource = "00029165-2011-05.txt"
- Artículo:
A high-fat meal promotes lipid-load apolipoprotein B-48 receptor transcriptional activity in circulating monocytes
- Autor:
Lourdes M Varela,
Almudena Ortega,
Beatriz Bermudez,
Sergio Lopez,
Yolanda M Pacheco,
Jose Villar,
Rocio Abia,
Francisco JG Muriana
- Página:
918
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18587
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Impaired hemodynamic response to meal intake in insulin-resistant subjects: an impedance cardiography approach
- Autor:
Saula Vigili de Kreutzenberg,
Gian Paolo Fadini,
Federico Boscari,
Elisa Rossi,
Stefania Guerra,
Giovanni Sparacino,
Claudio Cobelli,
Giulio Ceolotto,
Matteo Bottero,
Angelo Avogaro
- Página:
922
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18588
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effects of cranberry juice consumption on vascular function in patients with coronary artery disease
- Autor:
Mustali M Dohadwala,
Monika Holbrook,
Naomi M Hamburg,
Sherene M Shenouda,
William B Chung,
Megan Titas,
Matthew A Kluge,
Na Wang,
Joseph Palmisano,
Paul E Milbury,
Jeffrey B Blumberg,
Joseph A Vita
- Página:
934
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18589
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effect of 3 y of folic acid supplementation on the progression of carotid intima-media thickness AUT carotid arterial stiffness in older adults
- Autor:
Jane Durga,
Michiel L Bots,
Evert G Schouten,
Diederick E Grobbee,
Frans J Kok,
Petra Verhoef
- Página:
941
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18590
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Changes in consumption of omega-3 AUT omega-6 fatty acids in the United States during the 20th century
- Autor:
Tanya L Blasbalg,
Joseph R Hibbeln,
Christopher E Ramsden,
Sharon F Majchrzak,
Robert R Rawlings
- Página:
950
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 18591
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:26 p. m.
- Enlace directo