1. importsource = "00029165-2012-04.txt"
Se encontraron 66 resultados.
Artículo:

Adequacy of family foods for complementary feeding

Autor:

Lindsay H Allen

Página:

785

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

4

Periodo:

abril 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-04.txt

  • Documento número 18999
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Coffee consumption and risk of chronic diseases: changing our views

Autor:

Esther Lopez-Garcia

Página:

787

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

4

Periodo:

abril 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-04.txt

  • Documento número 19000
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Experimental research on the relation between food price changes and food-purchasing patterns: a targeted review

Autor:

Leonard H Epstein

Noelle Jankowiak

Chantal Nederkoorn

Página:

789

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

4

Periodo:

abril 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-04.txt

  • Documento número 19001
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Frequent ice cream consumption is associated with reduced striatal response to receipt of an ice cream–based milkshake

Autor:

Kyle S Burger

Eric Stice

Página:

810

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

4

Periodo:

abril 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-04.txt

  • Documento número 19002
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Sleep restriction leads to increased activation of brain regions sensitive to food stimuli

Autor:

Marie-Pierre St-Onge

Andrew McReynolds

Zalak B Trivedi

Página:

818

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

95

Número:

4

Periodo:

abril 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-04.txt

  • Documento número 19003
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo