- importsource = "00029165-2012-10.txt"
- Artículo:
Why do sweets fatten our livers?
- Autor:
Lisa C Hudgins
- Página:
685
- Sección:
Editorials
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19198
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Role of dairy foods in weight management
- Autor:
Thomas AB Sanders
- Página:
687
- Sección:
Editorials
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19199
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effect of a phase advance and phase delay of the 24-h cycle on energy metabolism, appetite, and related hormones
- Autor:
Hanne KJ Gonnissen, Femke Rutters, Claire Mazuy, Eveline AP Martens, Tanja C Adam, and Margriet S Westerterp-Plantenga
- Página:
689
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19200
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Diet and exercise weight-loss trial in lactating overweight and obese women
- Autor:
Fredrik Bertz, Hilde K Brekke, Lars Ellegård, Kathleen M Rasmussen, Margareta Wennergren, and Anna Winkvist
- Página:
698
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19201
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Myocardial infarction in relation to mercury and fatty acids from fish: a risk-benefit analysis based on pooled Finnish and Swedish data in men
- Autor:
Maria Wennberg, Ulf Strömberg, Ingvar A Bergdahl, Jan-Håkan Jansson, Jussi Kauhanen, Margareta Norberg, Jukka T Salonen, Staffan Skerfving, Tomi-Pekka Tuomainen, Bengt Vessby, and Jyrki K Virtanen
- Página:
706
- Sección:
Cardiovascular disease risk
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19202
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo