1. importsource = "00029165-2013-05.txt"
Se encontraron 66 resultados.
Artículo:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

97

Número:

5

Periodo:

May 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-05.txt

  • Documento número 19390
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Low vitamin D concentration exacerbates adult brain dysfunction

Autor:

Xiaoying Cui

Natalie J Groves

Thomas HJ Burne

Darryl W Eyles

John J McGrath

Página:

907-908

Sección:

Editorials

Volúmen:

97

Número:

5

Periodo:

May 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-05.txt

  • Documento número 19391
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Do omega-3 fats boost brain function in adults? Are we any closer to an answer?

Autor:

Alan D Dangour

Elizabeth Allen

Página:

909-910

Sección:

Editorials

Volúmen:

97

Número:

5

Periodo:

May 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-05.txt

  • Documento número 19392
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Critical windows for nutritional interventions against stunting

Autor:

Andrew M Prentice

Kate A Ward

Gail R Goldberg

Landing M Jarjou

Página:

911-918

Sección:

Perspective

Volúmen:

97

Número:

5

Periodo:

May 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-05.txt

  • Documento número 19393
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dietary disinhibition modulates neural valuation of food in the fed and fasted states

Autor:

Ying Lee

Mary F F Chong

Página:

919

Sección:

Original Research Communications

Volúmen:

97

Número:

5

Periodo:

May 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-05.txt

  • Documento número 19394
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo