1. importsource = "00029165-2016-09sup.txt"
Se encontraron 26 resultados.
Artículo:

Assessing iodine intake, iodine status, and the effects of maternal iodine supplementation: introduction to articles arising from 3 workshops held by the NIH Office of Dietary Supplements

Autor:

AG Ershow

G Goodman

PM Coates

Página:

859S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

3 suplemento

Periodo:

septiembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-09sup.txt

  • Documento número 20551
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

FDA regulations regarding iodine addition to foods and labeling of foods containing added iodine

Autor:

PR Trumbo

Página:

864S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

3 suplemento

Periodo:

septiembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-09sup.txt

  • Documento número 20552
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Iodine in food- and dietary supplement–composition databases

Autor:

PR Pehrsson

KY Patterson

JH Spungen

Página:

868S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

3 suplemento

Periodo:

septiembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-09sup.txt

  • Documento número 20553
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Variation in the iodine concentrations of foods: considerations for dietary assessment

Autor:

AL Carriquiry

JH Spungen

SP Murphy

Página:

877S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

3 suplemento

Periodo:

septiembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-09sup.txt

  • Documento número 20554
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Comparison of 2 methods for estimating the prevalences of inadequate and excessive iodine intakes

Autor:

WY Juan

PR Trumbo

JT Dwyer

Página:

888S

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

3 suplemento

Periodo:

septiembre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-09sup.txt

  • Documento número 20555
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo