- importsource = "00029505-1982-05.txt"
- Artículo:
Did Millikan observe fractional charges on oil drops?
- Autor:
William M. Fairbank Jr.
Allan Franklin
- Página:
394
- Publicación:
American Journal of Physics
- Volúmen:
50
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1982
- ISSN:
00029505
- SrcID:
00029505-1982-05.txt
- Documento número 22387
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The hot chocolate effect
- Autor:
Frank S. Crawford
- Página:
398
- Publicación:
American Journal of Physics
- Volúmen:
50
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1982
- ISSN:
00029505
- SrcID:
00029505-1982-05.txt
- Documento número 22388
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Measurement of spectral line splittings with a scanning, student?grade, Fabry–Perot interferometer
- Autor:
Arthur G. Zajonc
- Página:
404
- Publicación:
American Journal of Physics
- Volúmen:
50
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1982
- ISSN:
00029505
- SrcID:
00029505-1982-05.txt
- Documento número 22389
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fluctuations in light beams: A simple student experiment
- Autor:
R. P. Wolf
P. P. Crooker
- Página:
406
- Publicación:
American Journal of Physics
- Volúmen:
50
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1982
- ISSN:
00029505
- SrcID:
00029505-1982-05.txt
- Documento número 22390
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
What Ampère could have done: A simple demonstration of the Biot–Savart and magnetic force laws
- Autor:
Milton O. Peach
Leland K. Shirely
- Página:
410
- Publicación:
American Journal of Physics
- Volúmen:
50
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 1982
- ISSN:
00029505
- SrcID:
00029505-1982-05.txt
- Documento número 22391
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:47 p. m.
- Enlace directo