- importsource = "00080845-2005-04.txt"
- Artículo:
Editorial overview
- Resumen:
UC expertise helps guide BSE response A brief history of BSE
- Página:
195
- Publicación:
California Agriculture
- Volúmen:
59
- Número:
4
- Periodo:
Octubre – Diciembre 2005
- ISSN:
00080845
- SrcID:
00080845-2005-04.txt
- Documento número 72100
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:36:29 p. m.
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- Enlace directo
- Artículo:
Research update
- Resumen:
Mew BSE cases limit U.S. beef exports, change cattle testing feed tests, models helping to control BSE
- Página:
198
- Publicación:
California Agriculture
- Volúmen:
59
- Número:
4
- Periodo:
Octubre – Diciembre 2005
- ISSN:
00080845
- SrcID:
00080845-2005-04.txt
- Documento número 72101
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- Enlace directo
- Artículo:
Outreach news
- Resumen:
Public school districts learning to reduce pesticide risks to children Survey seeks to improve sudden oak death outreach
- Página:
201
- Publicación:
California Agriculture
- Volúmen:
59
- Número:
4
- Periodo:
Octubre – Diciembre 2005
- ISSN:
00080845
- SrcID:
00080845-2005-04.txt
- Documento número 72102
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- Artículo:
U.S. beef industry faces new policies and testing for mad cow disease
- Autor:
O’Neill
- Resumen:
The United State; has tightened regulations and expanded testing for BSE, which could boost consumer confidence worldwide but i also identify more cases.
- Página:
203
- Publicación:
California Agriculture
- Volúmen:
59
- Número:
4
- Periodo:
Octubre – Diciembre 2005
- ISSN:
00080845
- SrcID:
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- Documento número 72103
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- Artículo:
PCR and antibody methods: Research compares two cattle feed tests that detect bovine byproduct contaminants
- Autor:
Sawyer et al.
- Resumen:
Tests for adulterated cattle feed based on DMA are faster and more sensitive, while those based on antibodies are simpler and can be done in field.
- Página:
212
- Publicación:
California Agriculture
- Volúmen:
59
- Número:
4
- Periodo:
Octubre – Diciembre 2005
- ISSN:
00080845
- SrcID:
00080845-2005-04.txt
- Documento número 72104
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:36:29 p. m.
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