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Artículo:

Education, risks and progress

Autor:

J. J. Lagowski

Página:

269

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

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  • Documento número 239894
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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Artículo:

Biosynthesis of plant and animal foods

Autor:

C. Patrick Dunne

Página:

271

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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  • Documento número 239895
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Artículo:

Postharvest physiology and biochemistry of fruits and vegetables

Autor:

Norman F. Haard

Página:

277

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

SrcID:

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  • Documento número 239896
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Artículo:

Enzyme reactions and acceptability of plant foods

Autor:

James K. Palmer

Página:

284

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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  • Documento número 239897
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Artículo:

Postmortem biochemistry of meat and fish

Autor:

Herbert O. Hultin

Página:

289

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

61

Número:

4

Periodo:

abril 1984

ISSN:

00219584

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  • Documento número 239898
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
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