1. per = "Marzo 2013"
Se encontraron 3525 resultados.
Artículo:

The importance of behavioral anchoring in neuroimaging studies of obesity

Autor:

Michael R Lowe

Página:

451

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

3

Periodo:

marzo 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-03.txt

  • Documento número 19329
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Diet and diabetes revisited, yet again

Autor:

Jim I Mann

Lisa Te Morenga

Página:

453

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

3

Periodo:

marzo 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-03.txt

  • Documento número 19330
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Physiologic basis for understanding quantitative dehydration assessment

Autor:

Samuel N Cheuvront

Robert W Kenefick

Nisha Charkoudian

Página:

455

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

3

Periodo:

marzo 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-03.txt

  • Documento número 19331
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Liking compared with wanting for high- and low-calorie foods in anorexia nervosa: aberrant food reward even after weight restoration

Autor:

Felicity A Cowdrey

Graham Finlayson

Rebecca J Park

Página:

463

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

3

Periodo:

marzo 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-03.txt

  • Documento número 19332
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Increased sensitivity to food cues in the fasted state and decreased inhibitory control in the satiated state in the overweight

Autor:

Mieke JI Martens

Juriaan M Born

Sofie GT Lemmens

Página:

471

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

97

Número:

3

Periodo:

marzo 2013

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2013-03.txt

  • Documento número 19333
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo