- per = "Mayo 2015"
- Artículo:
Bridging evidence from observational and intervention studies to identify flavonoids most protective for human health
- Autor:
Augustin Scalbert
Raul Zamora-Ros
- Página:
897
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-05.txt
- Documento número 20051
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary patterns: from nutritional epidemiologic analysis to national guidelines
- Autor:
Elizabeth M Cespedes
Frank B Hu
- Página:
899
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-05.txt
- Documento número 20052
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Plasma phospholipid very-long-chain saturated fatty acids: a sensitive marker of metabolic dysfunction or an indicator of specific healthy dietary components?
- Autor:
Lotte Lauritzen
Lars I Hellgren
- Página:
901
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-05.txt
- Documento número 20053
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Recommendations for reporting whole-grain intake in observational and intervention studies
- Autor:
Alastair B Ross
Mette Kristensen
- Página:
903
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-05.txt
- Documento número 20054
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Teaching our children when to eat: how parental feeding practices inform the development of emotional eating—a longitudinal experimental design
- Autor:
Claire V Farrow
Emma Haycraft
Jackie M Blissett
- Página:
908
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-05.txt
- Documento número 20055
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo