1. per = "Mayo 2015"
Se encontraron 3502 resultados.
Artículo:

Bridging evidence from observational and intervention studies to identify flavonoids most protective for human health

Autor:

Augustin Scalbert

Raul Zamora-Ros

Página:

897

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-05.txt

  • Documento número 20051
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dietary patterns: from nutritional epidemiologic analysis to national guidelines

Autor:

Elizabeth M Cespedes

Frank B Hu

Página:

899

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-05.txt

  • Documento número 20052
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Plasma phospholipid very-long-chain saturated fatty acids: a sensitive marker of metabolic dysfunction or an indicator of specific healthy dietary components?

Autor:

Lotte Lauritzen

Lars I Hellgren

Página:

901

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-05.txt

  • Documento número 20053
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Recommendations for reporting whole-grain intake in observational and intervention studies

Autor:

Alastair B Ross

Mette Kristensen

Página:

903

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-05.txt

  • Documento número 20054
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Teaching our children when to eat: how parental feeding practices inform the development of emotional eating—a longitudinal experimental design

Autor:

Claire V Farrow

Emma Haycraft

Jackie M Blissett

Página:

908

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-05.txt

  • Documento número 20055
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo